fbpx
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige

Kure Bazaar

Kure Bazaar

Kure Bazaar – giftfria naglar med färg som sitter.

Kure Bazaar är nagellacksmärket som var först ut med att förena en trendig och intensiv färgvärld med ett ekologiskt innehåll. Kure Bazaar lanserades på världens första Organic Haute Couture modevisning i Paris 2012. Sedan dess, har Kure Bazaar lanserat sina nya kollektioner på modeveckor i Paris och New Yorks och har befäst sin plats som samarbetspartner med många välkända modemärken som Céline, Balenciaga, Mugler med flera.

Kure Bazaar förändrade hela nagelbranschen med sina innovativa nagellack, aldrig förr hade ett ekologiskt nagellack haft en så pigmentrik färg, stark glans och en hållbarhet. Det var inte överraskande att Kure Bazaar fick det prestigefyllda Elle Beauty Awards priset 2013 för årets favoritprodukt bara sex månader efter lanseringen.

Vi har valt att ta in Kure Bazaars nya 10-free formula. Det är en serie nagellack med är upp till 90 % naturliga ingredienser. De innehåller märkbart mindre kemikalier men utan att kompromissa med nagellackens kvalitet. Innehållet består bland annat av bomull, potatis, majs, cellulosa och vete och är berikat med extrakt från bambu och vitamin E från solrosolja. Den nya innovativa formulan har redan hunnit vinna The Best FREE from Nail polish i Beauty shortlist Awards 2018.

Kure Bazaar Nail Polish MasaiÖversikt
Betygsatt 5.00 av 5
165 SEK
Lägg i varukorg