fbpx
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Test av solskydd 2019
07 maj: Test av solskyddscreme
Pure Habits vänner i Miami fick uppdraget att testa ett naturligt och oljefritt solskydd SPF 30 med antioxidanter från DERMA E. Hör vad de tyckte!
Organic Beauty Awards
04 apr: De nominerade är…
Organic Beauty Awards vill få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Du hittar några av de nominerade produkterna här!
Träning, hud och make-up
30 mar: Hud, make-up och träning
Ingrid Paulsson är en aktiv tjej som gillar att ta hand om sig själv. Ett krävande, men givande jobb i läkemedelsbranschen varvas med ett stort socialt umgänge, sena kvällar med vänner och mycket träning. Här kommer andra delen i Ingrids träningsserie där hon delar med mig om hur hon tänker kring hudvård, smink och träning.
Weleda Skin Food new launch
05 mar: Weleda Skin Food blir fyra
Det finns klassiker. Och så finns det klassiker. Weledas populära Skin Food är den prisbelönta multiprodukten som blivit en hudvårdsfavorit världen över. Läs mer om nyheterna!
Ett renare badrum
04 Dec: Första steget mot ett renare badrumsskåp
Är du sugen på att rensa ut ditt badrumsskåp och göra det mer miljövänligt och mindre giftigt? Är du osäker på var du ska börja? Du är inte ensam! Hållbarhetsentusiasten Pernilla Norlander tipsar om hur du kommer igång.
Huden vårt största organ
30 sep: Huden – ett fantastiskt organ
Apotekaren Ingrid Paulsson guidar oss igenom hudens olika delar och funktioner. Här får du en bra grundförståelse för hur kroppens största organ fungerar – en värdefull kunskap för den hudvårdsintresserade.