fbpx
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige

Kundservice

Här har vi samlat all information om hur du kommer i kontakt med oss och vad som gäller för köp och leverans. Vi hoppas att du hittar det du söker!
Kontakta oss
Hej!

Kontakta oss med din fråga så hjälper vi dig. Vi har som mål att svara inom 24 timmar, men det går oftast snabbare. I vanliga frågor och svar har vi samlat information som kan vara till hjälp.

Kontakta oss

Kort om oss

Pure Habit finns för dig som sätter värde på kvalitet och exklusivitet. Vi sätter alltid dig och dina behov främst. Din hälsa. Ditt välmående. Det är vårt driv. Men det är egentligen bara halva sanningen. För oss betyder orden kvalitet och exklusivitet även att samspela med naturen. På naturens villkor. Pure Habit strävar efter att göra så små ekologiska fotavtryck i vår miljö som möjligt samtidigt som våra produkter ska uppfylla dina högt ställda krav.

Vi som står bakom Pure Habit heter Victoria och Anna. Hör av dig om du har några frågor, synpunkter eller önskemål. Eller bara för att säga hej.

Hör av dig till oss

Har du frågor som rör din beställning eller tips och råd om produkter, vänligen fyll i formuläret ovan. För övriga frågor hänvisar vi till:

hello@purehabit.se

Här finns vi

Pure Habit
Skogsklockevägen 1
181 57 Lidingö