Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige

Handla hos oss

När du genomfört ditt köp hos Pure Habit skickas en bekräftelse till den e-postadress som du angivit vid beställningen. Spara din orderbekräftelse som referens vid eventuell kontakt med oss.

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi tre säkra betalningsalternativ 1) Kortbetalning 2) Fakturabetalning 3) Postförskott.

Kortbetalning med VISA och Mastercard

Betala på vår webb med ditt Visa eller Mastercard. Följ därefter instruktionen för att genomföra betalningen. All kort- och personuppgiftsinformation är krypterad, vilket innebär att ingen obehörig kommer åt den.

För din egen säkerhet och för att förebygga bedrägerier, kommer du att bli ombedd att ange ditt korts säkerhetsnummer (CVV) vid betalning med kreditkort. Du kan hitta det 3-siffriga numret på baksidan av ditt kreditkort.

Faktura

Vi erbjuder även betalning med faktura i samarbete med Klarna. Du kan välja att betala hela beloppet eller att dela upp det först efter att du fått hem dina varor. Betalningstid är alltid 14 dagar. Du har 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Du kan också välja att få en faktura via e-post med betalningsvillkor på 15 dagar.

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50 kr samt dröjsmålsränta om 25,50 procent. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du att få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431
Pure Habit AB, organisationsnummer SE559113-4852

Priser

Alla priser på produkter, fraktkostnader och andra tjänster inkluderar mervärdesskatt (moms).

Priserna som gäller är de som visas på webbplatsen vid tidpunkten för köpet. Priserna kan ändras utan varsel, men förändringar kommer inte att påverka ordrar som redan har accepterats. Vi strävar efter att undvika informationsfel, men reserverar oss för fel i prissättningen, stavfel eller andra fel och misstag som kan uppstå. Vi kan inte garantera att produktbilderna visar alla färger med 100 % noggrannhet.

Vi kontrollerar priserna som en del av vår orderbekräftelse. Om något inte stämmer kommer vi att kontakta dig.

Övrigt

Läs igenom villkoren noga innan beställning. Genom att använda och handla på vår webbplats accepterar du våra villkor. Eftersom villkoren kan uppdateras över tid till exempel för tekniska anpassningar, vår affärsmodell eller tillämpliga lagar och förordningar, rekommenderar vi att du läser denna sida regelbundet för att uppmärksamma eventuella förändringar. För att handla på Pure Habit måste du vara minst 18 år gammal och ha ett giltigt kreditkort som accepteras av oss. Om du inte har fyllt 18 år, måste du ha laglig rätt att ingå avtalet.

Om Pure Habit inte lyckas följa avtalet på grund av ovanliga omständigheter utanför dess kontroll på grund av force majeure, såsom strejker, oroligheter, krig eller naturkatastrofer och andra liknande situationer, kan vi inte hållas ansvariga för det.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!