Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige

Ekologisk hudvård

Det bästa från naturen.

I samma takt som intresset för ekologisk och naturlig hudvård växer sig allt starkare i Sverige ökar utbudet av ekologiska produkter. Vi har gjort ett omsorgsfullt urval av ren och näringsrik hudvård av bästa kvalitet där vi tar hänsyn både till kropp och omvärld. Varje enskild ingrediensförteckning är granskad och vi samarbetar med leverantörer, som liksom vi, fokuserar på modern, aktiv och hållbar hudvård.

Det finns ingen internationell standard för vad som klassas som en ekologisk produkt inom hudvård men det finns ett flertal olika certfieringar. Det är endast ingredienser som odlas i ekologiska odlingar utan bekämpningsmedel och konstgödsel som kan klassas som ekologiska. Innehåll som vatten och sådant som växer fritt i naturen kan aldrig klassas som ekologiskt, men behöver inte ha sämre kvalitet för det. Detta kan vara bra att känna till när du botaniserar vidare i vårt sortiment.

Rengöring

Hitta en ansiktsrengöring som passar dig. Vi har oljor som är 100% ekologiska, gel, milk och ansiktsvatten som är ekologiskt certifierade och med stort naturligt innehåll.

4 tips på ekologisk ansiktsrengöring!

Ansiktscremer

Välj bland våra ekologiska ansiktscremer och oljor. Skydda huden mot vinterns kalla torra luft och ge den extra fukt under sommarens soldränkta dagar.

Behandlingar

Serum, masker, peeling och exfoliering som är ekologiskt certifierade hittar du här. Näringsrika och rena resultatorienterade produkter.