Scroll Top
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
pexels-bennie-lukas-bester-1159334

Få höstredo hår!

Hårkurer för alla hårtyper.

Nu är sommaren över och hösten smyger sig på!
Håret kan nu äntligen få vila efter poolen, havsvattnet, solen och sanden. Men känns ditt hår nu torrt och trist? Låt oss guida er till de bästa kurerna för att återställa håret – och välkomna hösten med friskt hår!

Håressence: whamisa organic seeds hair essence

Ekologisk håressence som skyddar skadat och svagt hår. Aktiva ingredienser inkluderar extrakt från sweet flag, korn, sesamfrön, havrekärna, soja och mungböna som ger näring och hälsosam lyster till håret. Arganolja, olivolja, camelliaolja och aloe hjälper fuktgivande, reparerar och stärker skadat hår efter slitage och miljöpåverkan.

Så här gör du:

Börja med fuktigt hår och massera in produkten, fokusera på skadade områden och ändar. Anser du att ditt hår inte är så speciellt skadad räcker det med att du applicerar den i ändarna. Och för torrt hår så kan du applicera mer rikligt. Kan användas dagligen och behöver inte sköljas ur.

Oljeinpackning: LOELLE ORGANIC BEAUTY ARGAN OIL VANILLA

Loelle Organic Beauty Argan Oil Vanilla erbjuder en 100% naturlig och certifierad ekologisk arganolja med eftertraktad vaniljdoft.  Bevarar hårbotten och hårets fukt och verkar mjukgörande och ger lyster.

Så här gör du:

Arganoljan kan användas på många sätt. Du kan antingen i fuktigt hår applicera i ändarna, några droppar i hela håret, eller lämna som en mask i håret i några timmar/under natten. Ska du sova med oljan kan det hjälpa att täcka håret med en plastpåse. Sköljs sedan ur på morgonen med schampo och balsam.

Hårmask: BRUNS HÅRMASK 22 VARM BERGAMOTT

BRUNS Products Hårmask 22 är ett ekologiskt och naturligt handgjort milt, djupverkande hårmedel med en behaglig kryddig underton. Perfekt för att pigga upp håret och stimulera hårbotten. Den verkar mot klyvna hårtoppar, ger håret extra fukt och näring, samt glans och studs.

Så här gör du:

Schamponera håret, handdukstorka ordentligt, applicera sedan i hårlängderna och var extra noga med topparna eftersom de oftast är det torraste och sköraste delen av håret. Massera från rot till topp och låt verka 3-5 minuter. Skölj ut och njut av återfuktat hår!

Hårmasken kan användas efter varje schamponering under en månads tid för att ge akut fukt och näring till håret.

Den går även att ha under natten som en nattmask. Låt den så sitta över natten och skölj nästa morgon.

Hemmagjord: Bananinpackning!

Du behöver: 1 banan, en dl yoghurt, en sked honung!

  1. Ta fram en skål och mosa bananen!
  2. Häll ner yoghurt och honung eller mixa ihop alla tre i en mixer.
  3. Smörj in fuktigt hår och låt verka i 45 minuter.
  4. Klart! Tvätta med schampo och balsam som vanligt.

Njut av friskt hår utan friss!

 

Carolina, Pure Habit

Kommentera