Scroll Top
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
bareMinerals Clean_Beauty_Kit_Pro_Pure_Habit

The power of good – nytt koncept från bareMinerals

bareMinerals har sedan länge varit en av pionjärerna inom naturlig mineralmake-up, när de för 40 år sedan presenterade en revolutionerande foundation i pulverformat av endast rena mineraler. De har därefter fortsatt erbjuda mineralbaserad innovativ makeup och hudvård med ren och närande ansiktsvård och pratar nu mycket om clean beauty. Hailey Bieber är ansiktet utåt för bareMinerals som nu presenterar sitt nya koncept Power of Good. Av alla produkter som säljs inom ramen för Power of Good så går 1% till ett projekt via Hopewell Fund som jobbar för att ge bättre förutsättningar för kvinnor genom utbildning, mentor- och entreprenörskap. Dessutom får medarbetarna lägga 1% av sin arbetstid på volontärarbete. Det är ett initiativ som vi på Pure Habit gillar.

haile_bieber_bareMinerals Clean Beauty Kit Pro_pure_habit

bareMinerals ambassadeur Hailey Bieber

“THE POWER OF CLEAN BEAUTY” HAR INTE KÄNTS MER AKTUELLT ÄN NU.

The Power Of Clean Beauty kit är ett riktigt power kit med fyra unika produkter med den prisbelönta Original Foundation i spetsen. Kitet finns i tre nyanser och kommer i en begränsad tillfällig upplaga. Har du inte testat clean beauty-produkter förut så kan det vara dags nu.

The Power Of Clean Beauty kit innehåller följande produkter:

 • Original Foundation SPF 15
 • Limited Edition Rose Gold Beautiful Finish Brush
 • barePro Longwear Lipstick (olika nyanser i resp kit)
 • Skinlongevity Vital Power Infusion Serum Deluxe sample

Det kommer i tre nyanser

 • Fairly Light / Bloom
 • Light / Petal
 • Medium Beige / Geranium

Erbjudande: 595 kr
Värde 1330 kr

VAD INNEBÄR CLEAN BEAUTY FÖR MAKE-UP OCH HUD

 • Vad står Clean Beauty för inom make-up och hudvård?
  Befria det vi använder på huden från onödiga tillsatser och risken för föroreningar och irriterande ämnen utan att minska resultatet. Det innebär inte att det behöver vara från 100% naturligt eller ekologiskt ursprung. Inom “clean beauty”-konceptet ingår ekologiskt certifierade produkter, veganska produkter och “rena” produkter fria från onödiga tillsatser såsom parabener, sulfater, ftalater och petroliumbaserade ämnen. Tillverkare inom clean beauty jobbar även för användning av återvunnet packmaterial eller material från hållbart skötta skogar, samt minska utsläppen av koldioxid.
 • Vad är skillnaden på Vegan och Clean Beauty?
 • Det går ofta hand i hand. Vegan innebär inte automatiskt att det är rena produkter. Syntetiska ämnen kan vara icke-animaliskt framställda. Men vegan liksom clean beauty månar i regel om samma värden, naturen och hälsan i fokus utan att minska effekten.
 • Clean Beauty och Skip-Care är två aktuella trender inom hudvård?  Detta är trender och koncept, inte några legala krav. Populära etiketter för produkter inom koncepten är “ren”, “vegan”, “naturlig”, “grön” och “hypoallergisk”. Hudvårdskonsumenten idag är medveten och söker efter detox och wellness både när det gäller mat och hälsa och drar ofta hårdare gränser än lagstiftningen. Man vill minska på de föroreningar, irriterande och inflammatoriska ämnen som kroppen utsätts för. Clean beauty är redan snarare en standard än en trend. Därför fungerar koncepten trots att det inte finns någon exakta krav för vad som klassas som “clean”, “green” eller “natural”. Det är användaren som i slutändan fattar beslutet om sin kropps- och ansiktsvård och numer läggs inte bara vikt vid anti-agingeffekt utan även hudens känslighet, vår kropp och hälsa, är ett ökat krav.

BAREMINERALS POWER OF GOOD. FÖR ALLA HUDTYPER OCH ÅLDRAR.

BareMinerals_Power of good_hudvård_Pure-habit
BareMinerals Power of good hudvård

bareMinerals Longwear Lipstick_pure_habit
bareMinerals Longwear Lipstick (tillfälligt i presentkit)

Relaterade inlägg

Kommentar (1)

Underbart presentkit, njuter extra av den härliga mjuka borsten.

Kommentera