Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Mr & Mrs Tannie

Har du bekantat dig med Mr & Mrs Tannie?

Häng med på en resa till sol och värme. Känn den mjuka brisen och den lyxiga atmosfären från Cote D’azur. Här möts glamour och vintage, klassiskt och modernt, high end och lekfullhet.

Detta livsstilsvarumärke med fokus på brun-utan-solprodukter gör dig redo för stranden eller poolen på nolltid. Genom att använda noggrant utvalda råvaror med överlägsen kvalitet ger Mr & Mrs Tannie en naturlig färg och solkysst look.

Mr & Mrs TanniePassar alla hudtyper

De är utformade för att passa alla hudtyper, även den mest känsliga huden.

Professionellt resultat

De hudvårdande produkterna är enkla att använda och ger en jämn färg med professionellt resultat. Det här är sol-utan-brunprodukter som går snabbt in i huden. De är matta i sin finish och kladdar inte. Glöm dock inte att tvätta händerna efter att du smort in dig om du inte använt någon handske.  Många solskyddsprodukter har en speciell lukt. Dessa produkter doftar friskt och fräscht helt utan den typiska brun-utan-sollukten.

Mr & Mrs Tannie är en svensktillverkad och vegansk produktlinje utvecklad med avancerad hudvårdsvetenskap och för minsta möjliga avtryck på miljön.

Låter det som något du vill titta lite närmare på? Passa på nu före jul då vi erbjuder Mr & Mrs Tannie Whipping Mousse till kampanjpris.

Mr & Mrs Tannie Whipped Tan MousseMr & Mrs Tannie brun utan solÖversikt
Lägg i varukorg

Kommentera

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!