Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Skin Authority torr hud

Så tar Skin Authority hand om vinterhuden

När huden blir torr på grund av klimatförändringar och inomhusvärmen som vrids upp vintertid tar de flesta till sin fuktkräm – vilket är bra men du får mycket mer ut av fuktkrämen om du först exfolierar.

Magin med Skin Authoritys exfoliering eller peeling är att de inte torkar ut huden. De löser försiktigt upp de döda, tråkiga och torra ytskikten så att huden blir friskare och får mer fukt. Det blir lättare för din fuktighetskräm att absorbera och göra sitt arbete. Bra produkter att använda för mild peeling efter rengöring är Instant Perfection Peel Pads eller Brightening Serum. Förutom att hjälpa till med återfuktning kommer din hud att bli klarare och linjer och pigmentering minskas med fortsatt användning.

Återfukta! Självklart går det inte att hoppa över detta steg … om du älskar din fuktighetskräm men om den inte riktigt räcker till på vintern, så är ett tips att lägga till 2-3 droppar Beauty Infusion – Quinoa & Avocado för att ge en boost utan att huden blir fet eller oljig. Om du letar efter en mer lyxig och krämig konsistens är Ultra Rich Moisturizer svaret. Denna produkt är en bästsäljare varje vinter för Skin Authority. Här ser du vad i den naturliga ingredienslistan är anledningen till den lyxiga upplevelsen:

  • Bergamottolja – Antiseptiska och sammandragande egenskaper för att lugna inflammation och rodnad.
  • Tranbärsfröolja – Kraftfull antioxidant hjälper till att minska fria radikaler och stabilisera kollagen.
  • Sheasmör – Lugnar grov, torr eller sprickig hud.
  • Mango Seed Butter – Antioxidantegenskaper hjälper till vid cellregenerering och skyddar mot UV-skador.
  • Aloe – återfuktar och lugnar.
  • Safflorfröolja – fyller på fettsyror för att stärka hudcellens styrka och öka fukten.

 

Hårbotten och naglar kan också bli extra torra och behöva lite extra omvårdnad så här års. Förr en torr hårbotten eller spruckna nagelband finns Oil Nutrient For Face, Hair & Nails.

Glöm inte läpparnaBeauty Infusion Swertia Chirata som en läppolja!

Läpparna påverkas alltid mest när torrt, kallt vinterväder kommer. Naturligtvis är SkinSuit Lip en bra lösning för att skydda och öka fuktretentionen, men de flesta inser inte att även Beauty Infusion Swertia Chirata för anti-aging är en utmärkt läppbehandling!

Kommentera