Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Stockholm Beauty Week Award 2021

Prisregn över Bruns Products, Sweden Eco & Kerstin Florian

Stockholm Beauty Week Award är till ända och många fina priser har delats ut. Vi är stolta över att ha tre av prisvinnarna i vårt sortiment – BRUNS Products, Sweden Eco Skincare for men och Kerstin Florian.

Stockholm Beauty Week Award är en hyllning till skönhetsbranschen där både produkter och salonger och kliniker är i fokus genom en årlig tävling – Stockholm Beauty Week Award. Vinnarna utses både av en jury och en omröstning vilket betyder att varje kategori får både juryns och folkets pris.

Bruns products

Juryns val för bästa hårvård gick i år till BRUNS Products. Under många långa månader av noggrant testande i den egna fabriken har de utvecklat produkter helt fria från kemikalier.

De har vunnit ett flertal priser för sina naturliga råvaror och genomtänkta miljöfilosofi, sponsrar organisationer som ligger dem varmt om hjärtat och fortsätter att skapa estetiskt tilltalande produkter som gör skillnad för kund, yrkeskår och miljö.

Bruns Products Sthlm Beauty Week Award

Sweden Eco

Pris för bästa unisex/herrserie gick till Sweden Eco. De fick både juryns och folkets pris. Vad gäller innehåll så har Sweden Eco-filosofin 100% naturligt, ekologiskt odlade råvaror och veganvänligt.

Sweden Eco Skincare for men är en hudvårdsserie för män som vill vårda sin hud och samtidigt värna om vår omvärld. Produkterna i serien är gjorda med 100% naturligt innehåll och med omsorgsfullt utvalda ingredienser.

Sweden Eco tillverkas i Sverige, är veganska och godkända av Djurens Rätt och PETA.

Sweden Eco Stockholm Beauty Week Award 2021

Kerstin Florian

Juryns val för bästa kroppsprodukt/hemmaspa gick till Kerstin Florian. Ett märke  med lång tradition och som ständigt håller sig à jour inom spa-världen.

Kerstin Florian för spatraditionen framåt och skapar moderna behandlingsformer och produkter som har sin grund i naturens helande krafter och i gamla behandlingstraditioner. 40 år har gått sedan svenskfödda Kerstin Florian började sitt arbete med att skapa en filosofi för att länka samman kropp och själ med skönheten från naturen. Hon har skaffat sig unika kunskaper i välbefinnandets konst och har erfarenhet från både spa- och salongsarbete.  Märket finns på fina resorts och spa världen över men du kan även ta upplevelsen hem till dig själv.

Kerstin Florian Stockholm Beauty Week Award 2021

Stort grattis till de fina utmärkelserna. De är ni väl värda!

Kolla in hela Stockholm Beauty week Award här!

Kommentera

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!