Scroll Top
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Rosenserien resekit

Håll necessären lätt på resan

Rosenserien kommer med ett resekit lagom till sommaren. Smart både att använda på kortare resor eller som prova-på-förpackningar. Deras schampo med Litsea Cubeba vann just Årets Nyhet på Green Beauty Day 2019. Perfekt tillfälle att testa om det passar för ditt hår!

Juryns motivering: Ett härligt doftande schampo och duschtvål i ett. Denna fantastiska produkt ger håret volym, glans och ser till att både kroppen och håret blir mjukt och rent. Ett stort plus för den smidiga förpackningen som är enkel att ta med sig på resa eller gym.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.

Här kan du hitta annat som är bra att ha med på resan.

Prisbelönt schampo och duschcreme med kameliaolja som vårdar och ger glans och elasticitet till hår och hud. Doftar friskt och fräscht av citrus från den asiatiska lagerväxten litsea cubeba.

Schampo med arganolja är milt och löddrar bra. Ger håret glans och elasticitet. Innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker håret.

Fuktgivande kroppskräm som lätt absorberas av huden. Rik på fettsyror som gör huden mjuk och smidig. Utmärkt efter dusch och solbad.

Vegetable Soap är mild tvål/duschcreme baserad på rättvisemärkt aloe vera och naturliga tvättämnen. Har hög återfuktningseffekt.