Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Pure Habit kampanj

Glad december!

December är här. Vi lägger november bakom oss och blickar mot jul och ett nytt år. Pure Habits adventskalender har fyra luckor – varje advent öppnar vi en ny lucka med spännande kampanjer.  Alla våra erbjudanden gäller hela vägen till julafton 24 december.

1 advent | från 29 nov
30% på makeup från reviderm

Reviderm är Tysklands näst största salongsmärke. Alla Reviderms produkter är baserade på den senaste forskningen inom medicin och kosmetik. Nu har du chans att prova på deras förstklassiga populära makeuplinje till 30%.

2 advent | från 6 dec
30% på anti-wrinkle från derma e

DERMA E startade sin verksamhet i en lite hälsokostaffär i Kalifornien.  Idag är DERMA E ett av de största varumärkena för naturlig ansiktsvård i USA. DERMA E använder naturens mest effektiva ingredienser. Produkterna formuleras med de mest effektiva naturliga antioxidanterna och vitaminlösningarna för att säkerställa att de ger bästa resultat utan användning av skadliga kemikalier.

3 advent | från 13 dec
25% på alla våra sheet masks

Våra sheet masks verkar snabb och gör huden strålande och uppfräschad, samt minskar förekomsten av fina linjer och torrhetslinjer. Fyller på hudens fuktdepåer.

4 advent | från 20 dec
25% på alla våra läpp-produkter

Mjuka och fina läppar med vårdande produkter speciellt framtagna för läpparna. Eller kanske finns det en ny färg som du vill testa till jul och nyår från vårt sortiment av ekologisk och naturligt baserad make-up. Passa på att klicka hem när vi har 25 % med koden LIP25.

Kommentera

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!