Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Skärmavbild 2020-02-21 kl. 09.43.02

Vi välkomnar Tysklands näst största salongsmärke!

Ett spännande märke som vi tagit in till oss till oss på Pure Habit är Reviderm. Trots att det är Tysklands näst största salongsmärke är det relativt okänt i Sverige. Det är nytt på den svenska marknaden men finns sedan lång tid tillbaka i Tyskland. Vi  tänkte berätta lite om Reviderm och är glada över att kunna erbjuda deras fina make-uplinje här hos oss.

Reviderm har varit aktiva sedan år 1986 och har sitt huvudkontor i Munchen. De kombinerar innovativ forskning och modern dermatologi. Företaget anses också vara ledande inom microdermabrasion, och kombinerar innovativ ingrediensforskning och modern lära i dermatologi. Microdermabrasion är en effektiv behandling som  ger huden lyster, stramar upp och minimerar fina linjer, pigmentfläckar, stora porer eller akneärr.

Filosofin bakom Reviderms produkter baseras på innovativ hudvårdskunskap och medicinsk forskning inom hudvård. Reviderms koncept är speciellt framtaget för olika typer av problemhud och hudvårdsserierna erbjuder effektiva lösningar på många olika typer av problem, till exempel akne, couperose, känslighet och ärr. Produkterna innehåller aktiva ingredienser med enzymer, AHA-syror och vitaminer för bästa möjliga effekt. Fler än 10 000 ledande hudterapeuter världen över arbetar med Reviderms kvalitetsprodukter!

Hos oss finns nu deras populära make-uplinje!

Make-up värd att testa!

Favoriterna Mineral bronzer, Reshape blusher, Dreams come True Mascara black, Illusion loose minerals powder, och många fler, finns att köpa här!

Rea! Slut i lager
Reviderm_Dreams_Come_True_Mascara_Black_Förlänger_ÖgonfransarnaReviderm_Dreams_Come_True_Mascara_BlackÖversikt

Kommentera

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!