Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Kure Bazaar nagellack trend 2020

Trendspaning på sommarens naglar 2020

Kure Bazaar har släppt sin vår- och sommarkollektion 2020.  Back to the nature är temat för den pastelliga nagellackspaletten.

Här är trendfärgerna på nagellack som gäller om du lyssnar på Kure Bazaar som förändrat hela nagelbranschen med sina ekologiska och innovativa nagellack. Kollektionen har fått inspiration från naturen och har fått namn som Mineral, Mint, Cotton och Rose Quartz. Det är mjuka och väl täckande pastellfärger med 100% naturligt ursprung. Den efterlängtade rosa pastellfärgen Macaron är tillbaka lagom till sommaren. En hyllning till den franska rosa marängkakan fylld med hallonsmörkräm.

Lackernas 100% naturliga färger är en ny innovativ kombo av växtfärger av fläderbär, rädisa, söt potatis och mineralpigment.

nagellack med 10-FREE formula

Kure Bazaar har mottagit flera priser för sina nagellack. Hos oss på Pure Habit hittar du  deras 10-free formula. Det är en serie nagellack med är upp till 90 % naturliga ingredienser. De innehåller märkbart mindre kemikalier men utan att kompromissa med nagellackens kvalitet. Innehållet består bland annat av bomull, potatis, majs, cellulosa och vete och är berikat med extrakt från bambu och vitamin E från solrosolja.

100% naturlig nagellacksremover

Kure Bazaar har även skonsam och vårdande nagellacksborttagning. Lyxig ekologisk remover med äkta rosolja som återfuktar nageln utan aceton.

Kure Bazaar remover

årets färger på naglar

Här hittar du nagellacksfärger inspirerade från naturen. Nysläppt kollektion från Kure Bazaar.

Kommentar (1)

Wow vilka underbara färger!!!

Kommentera