Scroll Top
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige

Vi stöttar våra märken framgent

Vi upplever en väldigt speciell samhällssituation just nu. Förutom en humanitär angelägenhet är det svårt för många företag. Vi vill som alltid lyfta ekologisk och naturlig hudvård, särskilt från de lite mindre märkena så att de finns med oss i framtiden.

Just nu befinner vi oss i en väldigt speciell situation. Utbrottet av coronaviruset har stor påverkan på hela vårt samhälle.  Det är förstås i första hand en humanitär angelägenhet men med många följdeffekter. Våra leverantörer har olika förutsättningar och vi hoppas de kommer bestå genom detta speciella samhällsläge.

Vi är så stolta över alla de märken som vi erbjuder hos oss på Pure Habit. De är handplockade och utvalda på grund av att de delar vår syn på kvalitet och hållbarhet. Det är inte bara företag som utvecklar bra produkter för huden utan som även har en stor vilja att bidra till miljövänliga produktionsmetoder och val av ingredienser. Pure habit vill som alltid uppmuntra till att köpa just ekologisk och naturlig hudvård, och påminna även om mindre företag så de finns med oss i framtiden. Följ oss på instragram @pure_habit för erbjudanden och kampanjer. Just nu har vi en kampanj för att stötta våra leverantörer, ange koden ‘purestrong’ för 15% rabatt på all hudvård.

Vi granskar regelbundet produkterna som vi erbjuder hos oss. Där har vi gjort en avvägning av hur säker produkten är för huden och vilken eventuell miljöpåverkan ämnena har. För vi vill kunna erbjuda våra kunder produkter från medvetna tillverkare som också fungerar bra för sina ändamål, som gör det de är avsedda att göra. Vårt mål är att du som kund ska kunna känna dig trygg med ditt val här hos oss. Vi har gjort det stora urvalet för att du ska kunna handla ekologiskt och hållbart av professionella märken.

Ta hand om er!

Relaterade inlägg

Kommentera