Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Pernilla Norlander

Möt Pernilla Norlander – bloggare på Pure Habit

Pure Habit ställde några korta frågor till Pernilla Norlander om vem hon är och vad hon kommer att blogga om.

Namn: Pernilla Norlander
Ålder: 42
Bor: i Vällingby utanför Stockholm
Yrke: frilansskribent, kommunikationskonsult och safariarrangör

Vem är du?
Jag är hållbarhetsentusiast, yogautövare, grönsaksodlare, Tanzaniaexpert, tvåbarnsmamma och festivalarrangör med stor kärlek till gammal country och choklad.

Vad har du för hudtyp?
Jag har en klassisk blandhy, med dragning åt torr på vintern och fetare på sommaren.

Vad mår din hud bra av?
Min hud mår jättebra i fuktiga klimat, och skulle helst vilja bo runt ekvatorn året om. På hemmaplan skiljer det sig mycket från sommar till vinter. På sommaren behöver jag dra ner på mina älskade oljor för att inte få kvisslor och min vinterhud kan inte få nog av fukt. Jag tillför fukt genom att äta oljekapslar, smörja in mig med feta krämer. och blandar gärna in olja i den vanlig dagkrämen. Min hud mår också bättre när jag tränar och svettas – och när jag håller mig borta från socker.

Vad kommer du att skriva om på bloggen?
Jag kommer att skriva om hudvårdsrutiner, hållbarhet i badrumsskåpet och recensera produkter. Jag vill inspirera till att byta ut konventionella produkter mot gröna, hållbara som håller naturen och kroppen glada.

Hur tänker du kring hållbarhet och hudvård?
För mig är hållbarhet ett nyckelbegrepp i livet. Jag har klimatångest och försöker ta dagliga steg för att vi ska få leva på jorden längre och älskar utmaningen i att leva mer klimatsmart. Det jag är mest upptagen av, är treenigheten mat – hållbarhet – hälsa. Mitt badrumsskåp har varit ekologiskt och fritt från syntetiska ämnen sedan 2007.

Relaterade inlägg

Kommentera

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!