Scroll Top
Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Test av Katherine Cosmetics Eyeliner

Test av Eyeliner från Katherine Cosmetics

Jag har testat eyelinern från Katherine Cosmetics och kunde ganska snabbt under min testperiod konstatera att här har vi en perfekt ögonpenna för en naturlig men ändå markerad look.

Eyelinern är en in- och utdragbar penna som skruvas fram, vilken är den modell som passar mig allra bäst. Här behöver du aldrig tänka på att pennan blir trubbig och behöver vässas eftersom den vässar sig själv så att säga. Jätteskönt att slippa krångla tycker jag. Pennan är enkel att applicera och enkel att styra från en tjockare linje till tunnare. På motsatt sida från pennan sitter en liten borste för justeringar efter applicering på ögonlocket. Det är faktiskt ganska svårt att misslyckas med denna eyeliner, jag har provat andra produkter där man lätt får alldeles för mycket eyeliner men det har inte hänt mig en enda gång som jag provat Katherines, och jag tror faktiskt inte det beror på att jag eventuellt fått en bättre teknik med åren. Pennan ger tunna, fina och inte så grova linjer.

Vill man ha en kraftigare edge på looken inför ett extra festligt tillfälle så är borsten på den ena änden jättebra att använda för en sotig look. För en mer markerad sminkning skulle jag komplettera med en ögonskugga och en flytande eyeliner, men det beror ju också på hur mycket Audrey Hepburn man vill känna sig för kvällen.

Håller hela dagen – till och med på träningspasset
Eyelinern sitter bra och där den ska hela dagen, den är vattenfast, svettsäker samt ska även hålla under ett hot-yoga-pass. Här vill jag dock, som en sann hot-yoga-fantast, lägga in en passus att är det nånstans där jag tycker man helt ska strunta i utseende, avhålla sig från smink och enbart fokusera på sitt inre och hur kroppen svarar i den varma studion så är det under en hot-yoga-klass, man går ändå därifrån som en liten svettpöl.

Katherines eyeliner innehåller hyaluronsyra som tillför fukt vilket är bra för våra känsliga ögon, samt vitamin C och E. Den är fri från gluten och parabener och har inte testats på djur (cruelty free) vilket är ett krav inom EU och en självklarhet för mig i mina val av kosmetikaprodukter.

Detta är pennan som är perfekt för varje dags användning och om man vill se snygg ut under aktivitet eller sport då den är extremt hållbar. Jag är redan beroende av den i min vardagliga make-up-rutin, den sitter tryggt på plats och håller en hel dag oavsett om du måste promenera i halv storm till jobbet, eller gnugga dig lite lätt i eftermiddagströtta ögon. Och inte minst så är den med sitt naturliga innehåll skonsam för vår hy.

Katherine Cosmetics Eyeliner

Relaterade inlägg

Kommentar (1)

Tack för ett bra tips, letat efter en sådan eyeliner som är lätt att använda o som håller. Får testas 😉

Kommentera