Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Ingrid Paulsson testar Biodrogas hydration set

Test av Biodroga MD Moisture Intense Hydration Set – en fuktbooster

För några veckor sen åkte jag till härliga Palma och tog med mig ett set från Biodroga i resväskan. Jag tycker att dessa kit är ideala på semestern. Perfekta små reseförpackningar som inte tar någon plats eller extra vikt, samtidigt som du får med hela den vanliga hudvårdsrutinen på resan med högkvalitativa produkter.

Biodroga har sitt eget utvecklingsteam som tar fram sina produkter efter de senaste forskningsresultaten och använder sig av vitaminer, hyaluronsyra och olika peptider som stimulerar hudens cellförnyelse. Alla produkter är näst intill doftfria och innehåller bara naturliga essenser och inga parabener eller mineraloljor.

Setet jag provat heter Biodroga MD Moisture Intense Hydration Set. Det har fyra produkter för maximal återfuktning. Alla produkter känns oerhört milda, lena och skonsamma mot huden. Det stämmer verkligen att de är helt doftfria vilket är viktigt för mig och något jag uppskattar mycket. Den här produktserien passar de flesta hudtyper, den känns som sagt så mjuk och fin mot hyn.

Skin Refining Peeling

Den första flaskan jag tog mig an var Skin Refing Peeling. Den kan man använda 2-3 gånger i veckan. Det är en genomskinlig gel som du lägger på under 2 till 3 minuter innan den sen tvättas bort. Den känns sval och skön att applicera och den gör sitt jobb med glykolsyra, citronsyra, vinsyra från ananas och passionsfrukt som på ett skonsamt sätt exfolierar och rengör porer på djupet. Fina linjer och rynkor reduceras synbart. I och med att den bara behöver några minuter så är den enkel att få in i rutinen och det känns inte som nåt extra omständligt moment. Problemet är nog snarare att man glömmer tvätta bort den för den är som sagt så sval och skön att lägga på.

Perfect Hydration 24-h Care

Perfect Hydration 24-h Care är en återfuktande kräm som du använder både dag och natt, mycket praktiskt att bara ha en burk istället för två. En vit doftfri kräm som är lätt i konsistensen samtidigt som den känns så där bomullsmjuk och len mot huden på grund av att den innehåller jojbaolja. Krämen absorberas snabbt och huden känns direkt återfuktad utan att på nåt sätt kännas kladdig.

Moisturizing Cleansing Milk

Den dagliga rengöringen gör du med den skonsamma Moisturizing Cleansing Milk. En rengöringsmjölk som känns alldeles bomullsmjuk att lägga på huden och återigen, helt doftfri. Den rengör och gör sitt jobb. Är du en person som använder milk så tror jag detta kan bli en favorit för dig. Jag använder inte milk och har aldrig riktigt fastnat för den formuleringen, men som sagt så kan jag ändå säga att denna gör sitt jobb och rengör på ett mjuk och fint sätt.

Skin Booster Hyalyronic Acid Gel Concentrat

Ge ansiktet och dekolletaget en riktig fuktboost med Skin Booster Hyalyronic Acid Gel Concentrat. Helt klart favoriten i setet för min del. Jag älskar dessa fuktboosters och denna är, liksom peelingen, sval och skön att lägga på ansiktet. Det är en genomskinlig gel och naturligtvis doftfri. Den här räcker att använda några gånger i veckan men jag har använt den mycket mer, just för den är så skön, och det gör ju inget tänker jag att man tar några fler gånger. Den här kan du applicera på rengjord hud och vill du så lägger du även på din dag- eller nattkräm. Jag har även lagt den efter min nattkräm när jag egentligen inte tänkt använda den men sen har jag inte kunna motstå en liten klick ändå. Den är verkligen beroendeframkallanade.

Som jag skrev i början så är det här en serie som passar, om inte alla så de flesta hudtyper. Skonsamt, mjukt och svalt för huden och så det här med att produkterna är helt doftfri som är så viktigt för mig. Jag kan varmt rekommendera att ta med det på din nästa weekend eller konferensresa.

Ingrid Paulsson är en aktiv person som gillar att ta hand om sig själv och bryr sig om sin omgivning. Ett krävande, men givande jobb i läkemedelsbranschen varvas med ett stort socialt umgänge, sena kvällar med vänner och träning. Följ henne på Pure Habits blogg där hon delar med sig av sina erfarenheter.

Test av Biodroga MD Moisture Intense Hydration Set
Rea!
Biodroga_MD_Moisture_Intense_Hydration_Set_Superfuktande KitBiodroga MD Moisture Perfect Hydration Eye CareÖversikt
Lägg i varukorg

Relaterade inlägg

Kommentera

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!