Snabba leveranser & fri frakt i hela Sverige
Ingrid Paulsson

Möt Ingrid Paulsson – bloggare på Pure Habit

Pure Habit ställde några korta frågor till Ingrid om vem hon är och vad hon kommer att blogga om.

Namn: Ingrid Paulsson
Ålder: 37 år
Bor: Kungsholmen i Stockholm
Yrke: Jobbar på ett internationellt läkemedelsbolag med kontor i flera länder

Vem är du?
Jag är en aktiv tjej som gillar att ta hand om mig själv. Ett krävande, men givande jobb i läkemedelsbranschen varvas med ett stort socialt umgänge, sena kvällar med vänner eller varför inte tidiga morgnar och då kanske en långpromenad eller en sväng till gymmet. Min kropp mår bra av allt det där. Jag är en inrednings-junkie som alltid längtar till en sandstrand i något spännande land.

Vad har du för hudtyp?
Blandhy.

Vad mår din hud bra av?
Min hud mår bra av att jag mår bra, att jag är i balans och harmoni och inte känner mig stressad – ett lugnt inre ger ett lugnt yttre. Mycket frisk luft och inte för feta ostar är alltid en bra grund för mig. Lägger jag dessutom till en grundlig rengöring så kommer lystern på köpet.

Vad kommer du att skriva om på bloggen?
Ni kommer att få följa mig i min vardag och vad som får mig att må bra. Som apotekare har jag en tendens att titta på resultat och är intresserad av produkter med aktiva ingredienser som gärna uppvisar en mätbar effekt på huden. Då jag själv har den bakgrunden från arbetslivet ser jag fram emot att dela med mig av mina erfarenheter.

Hur tänker du kring hållbarhet och hudvård?
Hållbarhet i hudvård är en självklarhet för mig och det blir bara viktigare med åren. Vi utsätts ständigt för luftens partiklar och matas dagligen med mörka rubriker om klimathotet. Vår hud är så otroligt känslig. De flesta av oss märker tydligt hur otroligt sårbara vi är om vi har en stressig period i livet eller kanske, som i mitt fall, äter lite för mycket goda ostar – det märks direkt på huden! Med det i åtanke känns det självklart för mig att välja högkvalitativa och hållbara produkter som både värnar min hud och min omgivning.

Relaterade inlägg

Kommentera

FÅ 10% RABATT PÅ FÖRSTA KÖPET

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips och inspiration till effektiv och ren hudvård, makeup och hårvård!